Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu

Zoek je boekenlijst

Boekenlijst zoeken
Staat je lijst er niet bij?

Zoek en vind in 3 stappen je boekenlijst

  1. Selecteer je hogeschool of universiteit
  2. Kies het juiste studiejaar
  3. Klik op je opleiding

Zo zoek en vind je eenvoudig je boekenlijst met alle studieboeken, samengesteld door je opleiding. Staat je lijst er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 

Boekenlijst zoeken

Ben je op zoek naar betrouwbare studieboekenlijsten voor je studie aan hbo of universiteit? Dan ben je hier op de juiste plaats. Bij Studiewinkel.nl hebben we de boekenlijsten met studieboeken van een groot aantal opleidingen aan de hogeschool of universiteit. Deze boekenlijsten zijn samengesteld door de docenten van je opleiding. Op deze pagina kun je je studie boekenlijst zoeken en leggen we uit hoe dat werkt. Zo kun je straks eenvoudig je boekenlijst bestellen.

Boekenlijst hbo zoeken

Boekenlijst hbo zoeken

Bij ons kun je je hbo boekenlijst zoeken van de opleidingen van verschillende hogescholen door heel Nederland. Zo werken we onder andere samen met de HAN University of Applied Sciences, de Hogeschool Utrecht (HU), NHL Stenden Hogeschool, Inholland Hogescholen en Fontys Hogescholen. En daarnaast kun je ook je boekenlijst van andere hogescholen bij ons vinden, zoals van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Kijk voor het volledige overzicht aan hbo boekenlijsten op onze hbo instellingen pagina of zoek direct je boekenlijst met onze boekenlijstzoeker.

Boekenlijst universiteit zoeken

Boekenlijst universiteit zoeken

Studeer je aan de universiteit en wil je je boekenlijst van je universiteit zoeken? Bij ons kun je boekenlijsten zoeken van universitaire studies van onder meer de Nyenrode Business University en de Erasmus University Rotterdam. En we voegen telkens nieuwe boekenlijsten van verschillende universiteiten toe aan onze boekenlijsten zoeken pagina. Kijk voor het volledige overzicht aan universitaire boekenlijsten op onze universiteiten instellingen pagina of vind direct je boekenlijst via de boekenlijstzoeker op deze pagina.

Waarom kiezen voor boekenlijst zoeken bij Studiewinkel.nl?

Waarom kiezen voor boekenlijst zoeken bij Studiewinkel.nl?

Het zoeken en vinden van de juiste studieboeken is belangrijk voor je studiesucces. Bij Studiewinkel.nl willen we het zoeken van studieboekenlijsten zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk maken. Dit kun je van ons verwachten:

 

Zoeken in honderden boekenlijsten voor hbo en wo

Zoek boekenlijsten die zijn samengesteld door docenten en leermiddelen coördinatoren van je opleiding. We werken samen met opleidingen en docenten om te zorgen dat je de juiste boeken van je boekenlijst bij ons kunt bestellen. Zo weet je zeker dat je de juiste studieboeken bestelt van hoge kwaliteit.

 

Een breed assortiment van studieboeken

Als je bij ons je boekenlijst zoekt kun je ervan op aan dat je de keuze krijgt uit een breed assortiment van studieboeken. Of nu studieboeken zoekt voor een technische opleiding, een talenstudie, economische studies, gezondheidswetenschappen of ICT – we hebben de studieboeken voor je in huis. Ook kun je zoeken op ISBN. Onze studieboeken zijn altijd van hoge kwaliteit en worden snel thuisbezorgd.

 

Duizenden tevreden studenten gingen je voor

Duizenden studenten zoeken hun boekenlijst via Studiewinkel en bestellen hun studieboeken direct bij ons. Zij laten positieve ervaringen achter op Trustpilot en Google reviews. Je boekenlijst zoeken en bestellen gaat gemakkelijk en we bezorgen snel bij je thuis. En ook onze 5% studentenkorting wordt hoog gewaardeerd.

 

Kortom: we zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Daarom kies je ervoor om je boekenlijsten te zoeken via Studiewinkel.nl. Bij ons vind je de studieboekenlijst die je nodig hebt. Wacht niet langer en start vandaag je zoektocht.

Waar vind ik mijn boekenlijst?

Waar vind ik mijn boekenlijst?

Je boekenlijst van je opleiding vind je in veel gevallen op Studiewinkel.nl. Ook vind je je boekenlijst meestal op de website of een intranetpagina van je hogeschool of universiteit. Zo kun je makkelijk zien welke studieboeken, readers en andere leermiddelen je nodig hebt voor je studie.

 

Wat is een boekenlijst?

Een boekenlijst is een opsomming van de studieboeken die je nodig hebt voor je opleiding of studie. Naast studieboeken staan er ook vaak andere leermidellen op, zoals een laptop, rekenmachine, readers / syllabi of stofjas (bijvoorbeeld bij de studie Geneeskunde). Er wordt ook wel gesproken over een studieboekenlijst of leermiddelenlijst. 

 

Wanneer is mijn boekenlijst beschikbaar?

Je opleiding zorgt er meestal voor dat je boekenlijst enkele weken voor de start van het studiejaar, semester of trimester beschikbaar is. Meestal ontvang je bericht van je opleiding zodra je boekenlijst beschikbaar is op hun website of op Studiewinkel.nl. Scholen wachten soms met het bekendmaken van de definitieve boekenlijst totdat zij zeker weten dat een nieuwe druk van een studieboek beschikbaar is. Ze willen namelijk dat je de meest up-to-date studieboeken gebruikt om te studeren.

Tip: check voordat je je studieboeken bestelt altijd goed of je de laatste versie van je boekenlijst hebt, niet die van een vorig collegejaar.

 

Wie maakt de boekenlijst van mijn studie?

De meeste boekenlijsten worden samengesteld door docenten en leermiddelencoördinatoren van je opleiding. Zij kijken welke studieboeken je nodig hebt om de juiste leerstof tot je te nemen.

 

Hoeveel kost de boekenlijst van mijn opleiding?

De kosten van je boekenlijst zijn voor iedere opleiding anders. Dat hangt af van het aantal studieboeken en de prijs per boek. Koop je je boekenlijst bij Studiewinkel.nl, dan krijg je bij bestelling van 2 of meer Nederlandstalige studieboeken 5% studentenkorting op je boekenlijst.

Boekenlijst student
Vragen over producten of een bestelling? Neem contact op via 088 - 2044 326 of ons contactformulier.