Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu
Utrecht studeren TivoliVredenburg HU

Zoek je HU boekenlijst

Boekenlijst zoeken
Staat je lijst er niet bij?

HU boeken bestellen

Koop je studieboeken voor je studie aan de HU Hogeschool Utrecht bij Studiewinkel.nl. Bestel je hele boekenlijst van de Hogeschool Utrecht of koop eenvoudig losse boeken met studentenkorting. Hieronder leggen we uit voor welke opleidingen aan de HU in Utrecht je studieboeken kunt bestellen, waarom je het beste je HU boeken bij ons kunt kopen en hoe je dat doet.

Boekenlijst HU

Snel in één keer je hele HU boekenlijst bestellen? Dat heb je zo voor elkaar. Zoek je boekenlijst op Studiewinkel.nl check of alles klopt. Klik dan de boeken in je winkelmand en reken af. Je ontvangt een bevestiging per e-mail en je HU studie boeken worden snel thuisbezorgd. Bestel je twee of meer Nederlandstalige studieboeken? Dan krijg je 5% studentenkorting op je boekenlijst. En alle bestellingen boven € 20 worden gratis thuisbezorgd.

 

Zoek je HU boekenlijst >

HU boeken kopen

Heb je één of meer boeken nodig voor je studie aan de HU, bijvoorbeeld omdat de tentamens voor de deur staan? Bestel dan losse studieboeken voor de HU en laat ze snel thuisbezorgen in Utrecht of waar dan ook in Nederland. Je kunt makkelijk losse studieboeken opzoeken via de zoekbalk bovenaan elke pagina op Studiewinkel.nl. Je vindt je boeken het makkelijkst door te zoeken op ISBN, maar je kunt ook zoeken op auteur of boek titel.

 

Zoek losse studieboeken HU >

HU boeken koop je bij Studiewinkel

• Makkelijk en snel je boekenlijst bestellen: check, klik en klaar.

• Gratis thuisbezorgd vanaf € 20

• 5% korting* op je studieboeken voor HU studenten

 

Bestel eenvoudig en snel de studieboeken van je boekenlijst of de losse studieboeken die je nodig hebt. Bij ons vind je eenvoudig je boekenlijst van je opleiding aan hbo of universiteit. Zo koop je de juiste studieboeken, ontvang je snel je boeken thuisbezorgd en ben je klaar voor je studie.

 

*als je twee of meer Nederlandstalige studieboeken koopt en ingeschreven staat aan een Nederlandse hogeschool of universiteit krijg je 5% korting.

Utrecht Oudegracht Student Hogeschool Utrecht HU

HU Boekenlijst

Studeer je aan de HU? Of ga je binnenkort starten met je opleiding aan de Hogeschool Utrecht? We hebben kant-en-klare boekenlijsten beschikbaar voor de volgende HU studies:

Staat je boekenlijst er niet tussen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Locaties HU Hogeschool Utrecht

Locaties HU Hogeschool Utrecht

De HU heeft verschillende locaties in Utrecht, van Utrecht centrum tot de Uithof. Daarnaast heeft de HU locaties in Amersfoort, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

 

Locaties HU in Utrecht

 • Padualaan 97, Utrecht
 • Padualaan 99, Utrecht
 • Padualaan 101, Utrecht
 • Heidelberglaan 9, Utrecht
 • Heidelberglaan 15, Utrecht
 • Bolognalaan 101, Utrecht
 • Koningsbergerstraat 9, Utrecht

Locaties HU in Amersfoort

 • De Nieuwe Poort 21, Amersfoort

Overige locaties HU

 • Jan Tooropstraat 136, Amsterdam
 • Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag
 • Posthumalaan 90, Rotterdam
Over de HU en studeren in Utrecht

Over de HU en studeren in Utrecht

De Hogeschool Utrecht is een hbo instelling met locaties in Utrecht en Amersfoort. Er studeren ongeveer 37.000 studenten aan de voltijd en deeltijd hbo opleidingen van de HU. De Hogeschool Utrecht is toekomstgericht, werkt samen met het bedrijfsleven en is een open, rechtvaardige en duurzame gemeenschap. Studeren in Utrecht betekent studeren in een echte studentenstad. Met de Domtoren, Oudegracht, TivoliVredenburg en het gezellige Neude is het een fijne stad om in te wonen en te studeren. En ook als je niet in Utrecht woont is dat geen probleem: station Utrecht Centraal is namelijk het grootste OV-knooppunt van Nederland. Zo kun je dus makkelijk naar je colleges aan de HU. Je boekenlijst van je opleiding aan de HU bestel je bij Studiewinkel.nl. We bezorgen je boeken gratis thuis in Utrecht en daarbuiten.

 

Meer informatie over de Hogeschool Utrecht op HU.nl >

Boeken kopen HU

Boeken kopen HU

Wil je boeken kopen voor je studie aan de Hogeschool Utrecht? Bestel dan je boekenlijst bij Studiewinkel.nl. Je zoekt eenvoudig je boekenlijst, bestelt de HU studieboeken die je nodig hebt en krijgt je boeken snel gratis thuisbezorgd. Of bestel losse studieboeken via de zoekfunctie bovenaan deze pagina en krijg 5% studentenkorting*. Dan ben jij klaar voor het studiejaar in Utrecht.

Zoek nu je HU boekenlijst >
Utrecht studeren HU
Vragen over producten of een bestelling? Neem contact op via 088 - 2044 326 of ons contactformulier.