Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu
Studiewinkel is hét alternatief voor Studystore

Studiewinkel is hét alternatief voor Studystore

Menig student kocht de afgelopen jaren de studieboeken van hun boekenlijst bij Studystore. Maar Studystore is begin 2023 gestopt vanwege leveringsproblemen. In dit artikel vertellen we meer over Studystore, waarom ze zijn gestopt en waarom Studiewinkel het alternatief is voor je boekenlijst bestellen en losse studieboeken kopen.

 

Lees verder over Studystore en het alternatief >

READY STEADY STUDY!

Checklist: ben je klaar voor het nieuwe studiejaar?

Het is eind augustus. Je hebt genoten deze zomer: vakantie, beetje geld bijverdienen, streamen toen het regende, festivals... Zei er iemand party? Maar: die vakantietijd is nu echt klaar. Je mag weer aan de bak. Je hogeschool of universiteit is weer ontwaakt en stuurt je mails, de intro is begonnen en je colleges starten binnenkort. Tijd dus voor de realitycheck: ben ik ready voor 2023/2024? We helpen je een handje.

 

Naar de checklist >

Collegezaal studenten

#READYSTEADYSTUDY!

Ben jij al klaar voor het nieuwe studiejaar? Start 2023/2024 als een baas door nu je studieboeken te bestellen, dan heb je ze op tijd in huis. Let's study!

 

Je studieboeken bestel je bij Studiewinkel.nl. Makkelijk, geen gedoe. Zodat jij weer door kunt met feesten sporten studeren.

 

Lees verder over #READYSTEADYSTUDY > 

Studenten boeken buiten
Vragen over producten of een bestelling? Neem contact op via 088 - 2044 326 of ons contactformulier.