Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu

Samenwerken met Studiewinkel?

Als docent, leermiddelencoördinator of medewerker in het hoger onderwijs met verantwoordelijkheid voor de leermiddelenlijsten kan je jaarlijks veel tijd kwijt zijn aan het maken en beheren van de leermiddelenlijsten. Want je wil er zeker van zijn dat de laatste versie van een studieboek op de boekenlijst staat en dat de boeken op tijd leverbaar zijn. Dat begrijpen we bij Studiewinkel.nl maar al te goed. Daarom hebben we onze unieke leermiddelentool (LML-tool) gemaakt. Daarmee creeër, beheer en deel je eenvoudig leermiddelenlijsten, zodat studenten van jouw hogeschool of universiteit de juiste studieboeken van de boekenlijst bestellen. Zonder kosten voor je onderwijsinstelling. Op deze pagina leggen we uit wat onze LML-tool is, hoe deze werkt, wie er gratis gebruik van kan maken en hoe je met ons kunt samenwerken. Daarnaast vind je hier een aanmeldformulier voor een vrijblijvende demo van de LML-tool.


Aanraden Studiewinkel LML tool

Gebruikers raden de LML-tool aan

Docenten en medewerkers van onderwijsinstellingen die met onze LML-tool werken zijn erg enthousiast over het gebruiksgemak. Ruim 97% geeft aan dat ze de Studiewinkel.nl LML-tool aan zouden raden aan collega's.

Aangesloten onderwijsinstellingen Studiewinkel.nl

Reeds aangesloten instellingen

Grote onderwijsinstellingen zoals de HAN, Inholland en Saxion werken al met de Studiewinkel.nl LML-tool. En steeds meer hogescholen en universiteiten sluiten zich bij ons aan.

Klantwaardering Studiewinkel.nl

Hoge klantwaardering

Studenten die hun studieboeken op Studiewinkel.nl hebben gekocht geven onze service hoge cijfers. Ze zijn zeer tevreden over de presentatie van hun boekenlijst en het gemak van de webshop.

LML-tool screenshot

Beheer en deel leermiddelenlijsten gemakkelijk met studenten en collega's

Ben je docent bij een instelling voor hoger onderwijs in Nederland? Dan kun je eenvoudig leermiddelenlijsten maken, bewerken en delen via Studiewinkel.nl. We geven je een handige online LML-tool waarmee je alles zelf kunt regelen en bieden de hulp van onze service medewerkers met jarenlange ervaring in het hoger onderwijs. Zo wordt het samenstellen en publiceren van leermiddelenlijsten (boekenlijsten) een stuk makkelijker. Ontwikkel eenvoudig concepten, publiceer leermiddelenlijsten als ze klaar zijn en deel eenvoudig boekenlijsten met studenten via de website van je instelling.

Daarom samenwerken met Studiewinkel.nl:

Daarom samenwerken met Studiewinkel.nl:

  • Krijg toegang tot onze unieke LML-tool voor het eenvoudig maken, bewerken en delen van leermiddelenlijsten, met inzicht in voorraad en opvolgers
  • Keuzevrijheid voor studenten: boekenlijsten inzien zonder in te loggen en zelf beslissen waar zij kopen
  • Ondersteuning van vriendelijke service-medewerkers met jarenlange ervaring
  • We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk
  • We werken volgens het privacy-by-design-principe
  • Als specialist in hoger onderwijs werken we samen met gerenommeerde onderwijsinstellingen

Interesse in een gratis demo van onze LML-tool voor docenten en medewerkers in het hoger onderwijs? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor een vrijblijvende demo.

Aanmelden voor vrijblijvende LML-tool demo

Ja, neem contact met mij op voor een vrijblijvende demo van de LML-tool. Dit zijn mijn contactgegevens:

Wij zijn Studiewinkel

Aangenaam, wij zijn Studiewinkel

We helpen docenten en onderwijsmedewerkers met het maken en delen van de leermiddelenlijst en adviseren over de goede druk en beschikbare voorraad.

En we zorgen dat studenten makkelijk hun boekenlijst kunnen vinden, direct de juiste studieboeken kunnen bestellen en hun leermiddelen snel kunnen gebruiken.

 

Wij zijn een coöperatie

Studiewinkel.nl is een coöperatie, opgericht door educatieve uitgeverijen. Dat betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Onze service voor onderwijsinstellingen is gratis en we prijzen onze producten zo scherp mogelijk. Want alleen zo bereiken we ons doel: studenten eenvoudig en snel de correcte leermiddelen van hun boekenlijst leveren.

Lees meer over Studiewinkel.nl >
LML tool

Direct inloggen in onze LML-tool

Ben je werkzaam als leermiddelencoördinator of docent en werkt je onderwijsinstelling al samen met Studiewinkel.nl? Via de pagina Toegang LML-omgeving kun je je leermiddelenlijst of literatuurlijst voor de komende periode samenstellen en publiceren. Heb je nog geen toegang? Neem dan snel contact met ons op door een e-mail te sturen naar contact@studiewinkel.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Ga naar de LML-tool >
Collegezaal docent studenten

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Studiewinkel nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws over studieboeken, boekenlijsten en tips voor studenten.

Aanmelden

Vragen over producten of een bestelling? Neem contact op via 088 - 2044 326 of ons contactformulier.