Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu

Studiewinkel is hét alternatief voor Studystore

Na het stoppen van Studystore kunnen studenten terecht op Studiewinkel.nl voor het bekijken van hun boekenlijst en om studieboeken te bestellen. Studiewinkel is door uitgevers voor het hoger onderwijs opgericht als antwoord op het wegvallen van Studystore. 

 

Bestel studieboeken op Studiewinkel.nl

 

 

Wat is Studystore?

Wat is Studystore?

Studenten aan het hbo en de universiteit kochten jarenlang hun studieboeken bij Studystore. Dat kon online in de webshop en ook in fysieke Studystore winkels op de campus. Studystore was onderdeel van The Learning Network (TLN). Begin 2023 besloot moederbedrijf TLN te stoppen met Studystore vanwege leveringsproblemen en slechte klantervaringen. 

Boekenlijsten op Studystore

Lange tijd kochten veel studenten de studieboeken van hun boekenlijst bij Studystore. Maar sinds begin 2023 is Studystore gestopt vanwege leveringsproblemen en kun je daar niet langer terecht voor het kopen van je boekenlijst. Gelukkig is er een alternatief: Studiewinkel.nl. Bij ons koop je als HO student de studieboeken van je boekenlijst met 5% studentenkorting (bij aankoop van minimaal twee Nederlandstalige studieboeken) en worden ze snel bij je thuisbezorgd. Het doel van Studiewinkel is om een voor studenten, onderwijsinstellingen en uitgevers betrouwbaar platform te zijn waar je boekenlijsten, studieboeken en ander studiemateriaal vindt, kunt kopen studentenkorting en zo studieboeken met een snelle levertijd thuisbezorgd krijgt. Studiewinkel heeft  inmiddels een groot aanbod aan studieboeken en overige leermiddelen en we blijven ons assortiment optimaliseren en uitbreiden.

Waarom is Studystore gestopt?

Waarom is Studystore gestopt?

Studystore is gestopt vanwege leveringsproblemen en klachten van studenten over de lange levertijd van hun studieboeken. Op 13 februari 2023 gaf moederbedrijf The Learning Network (TLN) aan te stoppen met de activiteiten van Studystore en Studers. Studystore verkocht studieboeken en ander lesmateriaal aan hbo-studenten en studenten aan de universiteit, Studers verzorgde dit voor mbo-studenten. The Learning Network spreekt zelf over de 'verslechterde marktomstandigheden en interne veranderingen' als de voornaamste oorzaken voor het besluit om te stoppen met Studystore en Studystore failliet te verklaren. De NOS schreef hierover: “In januari, tijdens de leveringen voor het tweede semester, is gebleken dat de problemen onvoldoende te boven zijn gekomen en heeft de directie moeten besluiten om de activiteiten definitief te staken”.

 

Bestaat Studystore niet meer?

De Studystore zoals je het kende bestaat niet meer. Onder de naam Studystore was er in augustus 2023 een tijdelijke ‘Laatste kans’ webshop opgestart. Maar je kon er niet meer zoals voorheen je boekenlijst opzoeken en daarvan studieboeken kopen. Ook kon je niet meer bij je oude bestelgegevens. Studystore benadrukt dat dit een aparte webshop is en zij ‘geen toegang hebben tot de klantgegevens bij Studystore’. Studiewinkel.nl is een goed en betrouwbaar alternatief om je studieboeken te kopen.

Studiewinkel als alternatief voor Studystore
Studiewinkel.nl als vervanger van Studystore voor studieverenigingen

Studiewinkel.nl als vervanger van Studystore voor studieverenigingen

Werkte je studievereniging voorheen samen met Studystore voor de levering van studieboeken van de boekenlijsten van je studie? Dan was het natuurlijk vervelend dat je als studievereniging plotseling op zoek moest naar een alternatieve partij voor het leveren van studieboeken toen Studystore stopte. VOX, het magazine van de Radboud Universiteit in Nijmegen, berichtte over het stoppen van Studystore en de zorgen van studieverenigingen. Hopelijk heb je een goed tijdelijk alternatief gevonden. Wil je voor komend studiejaar weer een betrouwbare partner voor het aanbieden van boekenlijsten en studieboeken voor de leden van je studievereniging? Neem dan contact op met Studiewinkel.nl via contact@studiewinkel.nl