Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu

Zo werkt de TerugkoopGarantie van Noordhoff

 
 
 

Als je een geselecteerd boek van Noordhoff koopt kun je gebruik maken van de gegarandeerde terugkoopgarantie. Je krijgt na aankoop via e-mail een vouchercode toegestuurd. Je vindt de code ook terug in jouw Studiewinkel account.

 

Dit zijn de actievoorwaarden:

 1. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2025. 
 2. Deze actie is geldig bij aankoop van een geselecteerd assortiment Noordhoff Titels bij Studiewinkel. 
 3. De actie is uitsluitend geldig in Nederland. 
 4. Het terugkoopbedrag is berekend aan de hand van de publicatiedatum van het leermiddel op de dag van aankoop. Bij het terugkoopbedrag wordt uitgegaan van de aanschafdatum en geldt er een terugkoop vermindering in stappen van 6 maanden 
 5. Voor terugkoopgarantieregistratie verwijzen wij naar de actiesite: https://terugkoopgarantie.noordhoff.nl/ 
 6. Uitsluitend geregistreerde aankopen – middels een redeemcode/vouchercode – vergezeld van een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen. 
 7. De vouchercode wordt slechts eenmalig bij aankoop van de Noordhoff titel verstrekt door Studiewinkel, deze is terug te vinden in je Studiewinkel account. 
 8. In het geval de deelnemer het ontbrekende materiaal niet binnen twee weken na het versturen van het verzoek om dit te uploaden of na te zenden nazendt of onvoldoende aanvult, vervalt de deelname aan de actie, zonder dat daardoor aanspraak ontstaat op schadevergoeding of vervangende actie, in wat voor vorm dan ook. 
 9. Onvolledige inzendingen, onjuiste inzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden én inzendingen na de uiterste inzenddatum worden niet gehonoreerd. 
 10. Door deel te nemen aan deze actie en door de documenten en bijlagen in te sturen verklaart de deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden en verklaart hij/zij de verzochte informatie correct en naar waarheid te hebben ingediend. 
 11. De deelnemer ontvangt de terugkoopgarantie uiterlijk 6 weken nadat Noordhoff de online registratie en artikelen heeft ontvangen en goedgekeurd. 
 12. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere Noordhoff acties. 
 13. Noordhoff behoudt zich altijd het recht voor ingezonden documenten en bijlagen op misbruik te onderzoeken en behoudt zich nadrukkelijk het recht voor gerechtelijke stappen te ondernemen als misbruik wordt vermoed. 
 14. Vragen en opmerkingen aangaande reeds ingediende aanvragen kun je melden via het volgende adres: https://noordhoff.nl/contactformulier
 15. Noordhoff behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen, de actievoorwaarden van Noordhoff vind je hier: https://terugkoopgarantie.noordhoff.nl/actie-voorwaarden . Noordhoff is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook. 
 16. Noordhoff is altijd gerechtigd deelname van deelnemers aan de actie te beëindigen, zonder dat zij deze beslissing hoeft te motiveren en zonder dat daarbij een recht of aanspraak ontstaat voor de betreffende deelnemer op schadevergoeding, een vervangend product of actie, in welke vorm dan ook. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vragen over producten of een bestelling? Neem contact op via 088 - 2044 326 of ons contactformulier.