Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu
Nyenrode Business Universiteit logo

Zoek je Nyenrode boekenlijst

Boekenlijst zoeken
Staat je lijst er niet bij?

Nyenrode boeken bestellen

Start je met een opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit? Bestel dan je studieboeken voor je studie aan Nyenrode bij Studiewinkel.nl. Boeken en ander studiemateriaal voor Nyenrode bestellen is zeer eenvoudig en betrouwbaar. De factuur kan op naam van je werkgever gezet worden. Je studieboeken worden snel thuisbezorgd. Tevens ontvang je als ingeschrevene aan Nyenrode 5% korting als je minimaal twee Nederlandstalige studieboeken bestelt. Op deze pagina behandelen we de opleidingen aan Nyenrode waarvan wij boekenlijsten beschikbaar hebben. Ook leggen we uit hoe je boeken voor Nyenrode aanschaft en waarom je het beste bij Studiewinkel.nl je Nyenrode boeken kunt kopen.

Boekenlijst Nyenrode

Wil je snel je Nyenrode studieboeken en overig cursusmateriaal in huis hebben? Maak dan gebruik van onze Nyenrode boekenlijst service. Van verschillende Nyenrode studies hebben we kant-en-klare boekenlijsten beschikbaar voor een duidelijk overzicht en om in één keer je boeken te kunnen bestellen. Dat scheelt tijd en moeite. Betaling kan door middel van vooraf- en achteraf betalen, bijvoorbeeld via creditcard of Riverty (voorheen Afterpay). Na betalen wordt je boekenlijst snel thuisgeleverd.

 

Zoek je Nyenrode boekenlijst >

Nyenrode boeken kopen

Ook losse studieboeken voor je opleiding aan Nyenrode Business Universiteit schaf je aan via Studiewinkel.nl. Je zoekt eenvoudig de boeken die je nodig hebt met de zoekfunctie bovenaan deze pagina. Zoek op ISBN, auteur of boektitel voor het beste zoekresultaat. Selecteer de boeken die je nodig hebt en plaats deze in de winkelmand. Koop de boeken eenvoudig en snel en krijg de studieboeken snel (gratis) thuisbezorgd. Kies voor gemak en bestel nu je Nyenrode boeken op Studiewinkel.nl.

 

Zoek losse studieboeken Nyenrode >

Nyenrode boeken koop je bij Studiewinkel.nl

• Snel en makkelijk studieboeken bestellen: check, klik en klaar.

• Gratis bezorgd vanaf € 20

• 5% korting* op je studieboeken voor Nyenrode studenten

 

Bestel makkelijk en snel de studie boeken van je boekenlijst of de losse Nyenrode studieboeken die je nodig hebt. Bij ons vind je je boekenlijst van je opleiding aan hbo of universiteit. Zo koop je de juiste studieboeken, ontvang je snel je boeken thuisbezorgd en ben je klaar voor je studie.

 

*als je twee of meer Nederlandstalige studieboeken koopt en ingeschreven staat aan een Nederlandse hogeschool of universiteit krijg je 5% korting.

Nyenrode.png

Voor welke Nyenrode opleidingen kan ik boeken kopen?

Studeer je aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen? Of ga je binnenkort van start met de Nyenrode opleiding? Dan vind je voor een aantal Nyenrode studies je boekenlijst met daarop alle studieboeken voor je Nyenrode studie op Studiewinkel.nl. Het gaat om boekenlijsten van de volgende Nyenrode opleidingen:

Het is ook mogelijk om je boekenlijst op te zoeken op de Nyenrode website en losse studieboeken te bestellen bij Studiewinkel.nl. Of bel of e-mail onze Klantenservice. Zij kunnen in veel gevallen helpen met het beschikbaar maken van je volledige lijst op Studiewinkel.nl.

Locaties Nyenrode Business Universiteit

Locaties Nyenrode Business Universiteit

De Nyenrode Business Universiteit heeft 3 verschillende locaties, met als hoofdlocatie Kasteel Nijenrode in Breukelen. 

 

Locatie Nyenrode Business Universiteit Breukelen

  • Straatweg 25, 3621 BG Breukelen

Locatie Nyenrode Business Universiteit Amsterdam

  • Keizersgracht 285, 1016 ED Amsterdam

Locatie Nyenrode Business Universiteit WTC Den Haag

  • Pr. Margrietplantsoen 90, 2595 BR Den Haag
Over Nyenrode Business Universiteit

Over Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit is een particuliere universiteit met de hoofdvestiging in Kasteel Nijenrode in Breukelen, prachtig gelegen aan de Vecht. In het oog springt het landgoed waar de campus gelegen is. Nyenrode is opgericht in 1946 en daarmee de oudste particuliere universiteit van Nederland met ongeveer 6000 studenten en cursisten en 350 personeelsleden. Het onderwijs is gericht op het bedrijfsleven. Bekende alumni zijn Wim Kok en Jan Kees de Jager. 

 

Meer informatie over Nyenrode Business Universiteit op Nyenrode.nl >

Boeken kopen Nyenrode

Boeken kopen Nyenrode

Je studieboeken voor opleidingen aan Nyenrode Business Universiteit? Die schaf je aan bij Studiewinkel.nl. Je zoekt en vindt eenvoudig de boekenlijst of losse boeken voor je opleiding aan Nyenrode in Breukelen. Na het bestellen leveren we snel en kosteloos de studieboeken bij je thuis. Je kunt kiezen voor achteraf betalen en de factuur laten adresseren op naam van bijvoorbeeld je werkgever. Koop je een minimum van 2 Nederlandstalige studieboeken, dan gaat er 5% korting van je Nyenrode studieboeken af. Kies dus nu voor Nyenrode studieboeken kopen bij Studiewinkel.nl en je hebt al het cursusmateriaal op tijd in huis.

Nyenrode boekenlijst kopen >
Student boeken
Vragen over producten of een bestelling? Neem contact op via 088 - 2044 326 of ons contactformulier.