Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu

HZ Hogeschool Zeeland boeken bestellen

HZ boeken kopen voor je studie in Vlissingen of Middelburg doe je bij Studiewinkel.nl. Bij ons bestel je als Zeeuwse student snel de studieboeken van je HZ boekenlijst met 5% korting* en bezorgen wij ze op tijd voor colleges en tentamens bij je thuis. Hieronder geven we uitleg over voor welke HZ opleidingen je boeken kunt kopen, hoe je Hogeschool Zeeland studieboeken met korting koopt en waarom je als HZ student het beste voor Studiewinkel.nl kunt kiezen als het gaat om studieboeken bestellen.

Boekenlijst HZ Hogeschool Zeeland

Snel je HZ boekenlijst kopen en in huis? Kies dan voor Studiewinkel.nl. Start met de boekenlijstzoeker of pak je boekenlijst van je studie erbij en klik snel de boeken die je nodig hebt in je winkelmand. Reken je studieboeken vervolgens af zoals jij dat wilt: je kunt ook achteraf betalen. Na het betalen verzenden we de boeken snel naar je huis, kosteloos als je bestelbedrag meer dan € 20 is. En heb je meer dan 2 Nederlandstalige studieboeken van je boekenlijst besteld, dan ontvang je ook 5% studentenkorting op je boeken. Snel verdiend!

 

Zoek je HZ boekenlijst >

Hogeschool Zeeland boeken kopen

De tentamens komen er weer aan. Dan is het handig als je de juiste studieboeken hebt om mee te studeren. Bij Studiewinkel.nl koop je daarom de laatste druk van de boeken van je HZ boekenlijst. We bezorgen losse boeken boven € 20 gratis bij je thuis en geven korting op bestellingen met meer dan 1 Nederlandstalig studieboek. Je losse studieboeken voor Hogeschool Zeeland zoeken gaat heel makkelijk via de zoekfunctie op iedere pagina. Zoek je HZ studieboek op ISBN, op auteur of natuurlijk op de titel van het boek. Klik en klaar. Zo bestel je snel en op 1 plek alle losse studieboeken voor je colleges of tentamens aan Hogeschool Zeeland.

 

Zoek losse studieboeken HZ >

HZ boeken koop je bij Studiewinkel.nl

• Snel en makkelijk je boekenlijst van Hogeschool Zeeland bestellen: check, klik en klaar.

• Gratis bezorgd vanaf € 20

• 5% korting* op je studieboeken voor HZ studenten

 

Bestel makkelijk en snel de studie boeken van je boekenlijst of de losse HZ studieboeken die je nodig hebt. Bij ons vind je je boekenlijst van je opleiding aan hbo of universiteit. Zo koop je de juiste studieboeken, ontvang je snel je boeken thuisbezorgd en ben je klaar voor je studie.

 

*als je twee of meer Nederlandstalige studieboeken koopt en ingeschreven staat aan een Nederlandse hogeschool of universiteit krijg je 5% korting.

Zoek je Hogeschool Zeeland boekenlijst

Boekenlijst zoeken
Staat je lijst er niet bij?
Vlissingen

Voor welke HZ opleidingen kan ik boeken kopen?

Studeer je aan HZ University of Applied Sciences in Middelburg of Vlissingen? Of ga je studeren aan Hogeschool Zeeland? Koop dan de studieboeken van je boekenlijst bij Studiewinkel. Op Studiewinkel.nl vind je studieboeken van de boekenlijsten van onder andere deze HZ studies:

 

 • HZ HBO-ICT Voltijd
 • HZ Watermanagement
 • HZ Verpleegkunde (HBO-V)
 • HZ Technische Bedrijfskunde
 • HZ Leraar Basisonderwijs (Pabo)
 • HZ Pedagogiek
 • HZ Social Work
 • HZ Sportkunde
 • HZ Bedrijfskunde
 • HZ Commerciële Economie
 • HZ Bouwkunde
 • HZ Communicatie

Natuurlijk kun je ook je boekenlijst opzoeken op de website van HZ en je losse studieboeken bestellen bij Studiewinkel.nl. Of neem contact op met onze Klantenservice. Zij kunnen ook helpen met het beschikbaar maken van je volledige lijst op Studiewinkel.nl.

Zeeland zee strand

Locaties Hogeschool Zeeland (HZ)

HZ University of Applied Sciences is een hogeschool met locaties in Zeeland (Vlissingen en Middelburg) en in Roosendaal. Dit zijn de HZ locaties:

 

Locatie HZ Vlissingen

 • Edisonweg 4, 4382 NW Vlissingen

Locaties HZ Middelburg

 • Het Groene Woud 1-3, 4331 NB Middelburg
 • Joint Research Center Zeeland, Het Groene Woud 1a, 4431 MB Middelburg

Locatie HZ Roosendaal

 • Mill Hillplein 1, 4701 BS Roosendaal
Den Bosch
HZ Hogeschool Zeeland logo

Over HZ Hogeschool Zeeland en studeren in Vlissingen of Middelburg

HZ University of Applied Sciences, voorheen Hogeschool Zeeland, is een hbo instelling in provincie Zeeland. Met ongeveer 5000 studenten is HZ een kleinschalige hogeschool. HZ heeft locaties in Middelburg en Vlissingen, bekende Zeeuwse steden met een lange geschiedenis. Ook worden er Associate degrees aangeboden in Roosendaal.

 

Meer informatie over HZ University of Applied Sciences op HZ.nl >

Middelburg

Boeken kopen HZ

Je studieboeken voor HZ? Die koop je bij Studiewinkel.nl. Vind eenvoudig je hele boekenlijst of losse studieboeken voor je opleiding aan Hogeschool Zeeland, wij bezorgen je bestelling boven € 20 gratis bij je thuis. En je bent extra zuinig af met onze studentenkorting. Bestel 2 of meer Nederlandstalige studieboeken tegelijk en ontvang 5% korting op je bestelling. Bestel nu je studieboeken en je bent klaar voor het volgende blok aan HZ Hogeschool Zeeland.

Koop nu je Hogeschool Zeeland boekenlijst >