Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu
Hogeschool Rotterdam logo

Zoek je Hogeschool Rotterdam boekenlijst

Boekenlijst zoeken
Staat je lijst er niet bij?

Hogeschool Rotterdam boeken bestellen

Geen woorden maar daden: studieboeken voor je studie aan de Hogeschool Rotterdam koop je bij Studiewinkel.nl. Bestel je boekenlijst of koop eenvoudig losse boeken voor je studie in Rotterdam, natuurlijk met 5% studentenkorting*. Op deze pagina krijg je uitleg over welke opleidingen aan Hogeschool Rotterdam je studieboeken bij ons kunt kopen, waarom je het beste bij Studiewinkel je boeken kunt bestellen en hoe je de studieboeken van je boekenlijst koopt en zorgeloos thuisbezorgd krijgt.

Boekenlijst Hogeschool Rotterdam

Eenvoudig en supersnel je boekenlijst van je studie aan Hogeschool Rotterdam bestellen? Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben: op Studiewinkel.nl is dat zo voor elkaar. Stap 1: zoek je boekenlijst op Studiewinkel.nl controleer of alles klopt. Stap 2: klik je studieboeken in je winkelwagen en betaal zoals jij dat wilt (ook achteraf). Stap 3: bevestigings-e-mail met track- & tracecode in je mailbox en je Hogeschool Rotterdam studieboeken worden snel bij je thuisbezorgd. Koop je meer dan één Nederlandstalig studieboek? Dan krijg je ook nog eens 5% studentenkorting op je hele boekenlijst. En verzendkosten, die krijg je van ons. Want alle bestellingen boven € 20 worden gratis thuisbezorgd.

 

Zoek je Hogeschool Rotterdam boekenlijst >

Hogeschool Rotterdam boeken kopen

Niet gelijk een heel pakket aan boeken nodig, maar slechts één of twee losse studieboeken voor je studie aan Hogeschool Rotterdam? Dat begrijpen we. Het is altijd verstandig om bij tentamens de laatste druk te hebben. Die vind je op Studiewinkel.nl. Bestel snel je losse studieboeken en laat ze thuisbezorgen in Rotterdam of daarbuiten. Je zoekt je losse boeken met gemak via de zoekbalk bovenaan elke pagina. Vind je studieboek het snelst door te zoeken op ISBN, of zoek op auteur of boektitel en start met losse studie boeken kopen.

 

Zoek losse studieboeken Hogeschool Rotterdam >

Hogeschool Rotterdam boeken koop je bij Studiewinkel.nl

• Makkelijk en snel je boekenlijst bestellen: check, klik en klaar.

• Gratis thuisbezorgd vanaf € 20

• 5% korting* op je studieboeken voor Hogeschool Rotterdam studenten

 

Bestel eenvoudig en snel de studieboeken van je boekenlijst of de losse studieboeken die je nodig hebt. Bij ons vind je eenvoudig je boekenlijst van je opleiding aan hbo of universiteit. Zo koop je de juiste studieboeken, ontvang je snel je boeken thuisbezorgd en ben je klaar voor je studie.

 

*als je twee of meer Nederlandstalige studieboeken koopt en ingeschreven staat aan een Nederlandse hogeschool of universiteit krijg je 5% korting.

Voor welke Hogeschool Rotterdam studies kan ik boeken kopen

Volg je een opleiding aan de Hogeschool Rotterdam? Of ga je komend jaar studeren in Rotterdam aan de hogeschool? Dan staat je opleiding en studiejaar vast tussen de tientallen boekenlijsten die we beschikbaar hebben voor studies aan de Hogeschool Rotterdam.

 

Vind hierboven je boekenlijst met onze boekenlijstzoeker. Staat je lijst er niet tussen? Dan kan onze Klantenservice je waarschijnlijk alsnog wel helpen met het beschikbaar maken van je lijst. Neem hiervoor contact met ons op >

Rotterdam CS locaties

Locaties Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam kun je vinden op verschillende locaties in Rotterdam:

 

Locatie Academieplein Rotterdam

 • G.J. de Jonghweg 4-6, 3015 GG Rotterdam

Locatie Willem de Kooning Academie

 • Blaak 10, 3011 TA Rotterdam

Locatie Blaak 555

 • Blaak 555, 3011 GB Rotterdam

Locatie Hillevliet

 • Hillevliet 90, 3074 KD Rotterdam

Locatie Kralingse Zoom

 • Kralingse Zoom 91, 3063 ND Rotterdam

Locatie STC Groep Lloydstraat

 • Lloydstraat 300, 3024 EA Rotterdam

Locaties Museumpark

 • Museumpark Hoogbouw, Burgemeester S'jacobplein 1, 3015 CA Rotterdam
 • Museumpark Laagbouw, Museumpark 40, 3015 CX Rotterdam

Locatie Pieter de Hoochweg

 • Pieter de Hoochweg 129, 3024 BG Rotterdam

Locatie Posthumalaan

 • Posthumalaan 120, 3072 AG Rotterdam

Locatie RDM

 • RDM-kade 59, 3089 JR Rotterdam

Locatie Rochussen

 • Rochussenstraat 198, 3015 EK Rotterdam

Locaties Wijnhaven

 • Wijnhaven 61, 3011 WJ Rotterdam
 • Wijnhaven 99, 3011 WN Rotterdam
 • Wijnhaven 103, 3011 WN Rotterdam
 • Wijnhaven 107, 3011 WN Rotterdam
Over Hogeschool Rotterdam

Over Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam is een brede hogeschool met opleidingen in bijna alle sectoren van het onderwijs. Er studeren zo'n 40.000 studenten aan de Hogeschool Rotterdam en er zijn 4.000 medewerkers werkzaam. Rotterdam staat bekend als moderne stad met prachtige stadsarchitectuur zoals de Kubuswoningen, Erasmusbrug en de Euromast. Maar ook als sportstad, met o.a. Feyenoord, Sparta en Excelsior. Ook voor studenten is Rotterdam een aantrekkelijke stad. Met grote studentenverenigingen als R.S.S. en Laurentius. En met vele leuke kroegen, barren en clubs hoef je je ook 's nachts niet te vervelen. Je boekenlijst van je opleiding aan Hogeschool Rotterdam koop je bij Studiewinkel.nl.

 

Meer informatie over Hogeschool Rotterdam op hogeschoolrotterdam.nl >

Kubuswoningen Rotterdam

Boeken kopen Hogeschool Rotterdam

Ga je boeken kopen voor je studie aan Hogeschool Rotterdam? Dan kun je deze het beste bestellen bij Studiewinkel.nl. We hebben de boekenlijst voor jouw studie alvast voor je klaargezet. Bestel direct je studieboeken en zorg dat dat je succesvol je tentamenperiode ingaat. Het werkt zo. Zoek eenvoudig je boekenlijst, bestel de Hogeschool Rotterdam studieboeken die je nodig hebt en we bezorgen je boeken snel gratis bij je thuis. Alleen een of meer losse boeken nodig? Zoek ze met de zoekfunctie bovenaan elke pagina. Ook fijn: je krijgt 5% studentenkorting als je meer dan een Nederlandstalig studieboek bestelt. Koop nu je studieboeken, dan ben jij klaar om succesvol te studeren aan Hogeschool Rotterdam.

Zoek nu je Hogeschool Rotterdam boekenlijst >
Student boek thuisbezorgd
Vragen over producten of een bestelling? Neem contact op via 088 - 2044 326 of ons contactformulier.