Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Je boekenlijst in één keer besteld
Gratis verzending vanaf € 20
5% korting* op je studieboeken
Menu

Hogeschool Leiden boeken bestellen

Student in de Sleutelstad aan Hogeschool Leiden? Dan vind je de studieboeken van je boekenlijst bij Studiewinkel.nl. Studieboeken kopen gaat eenvoudig en als Leidse student ontvang je 5% korting* en gratis verzending bij bestellingen boven € 20. We vertellen je hier voor welke opleidingen aan Hogeschool Leiden je de studieboeken van je boekenlijst kunt kopen, waarom je deze het beste bij Studiewinkel bestelt en hoe je je boeken snel in huis hebt.

Boekenlijst Hogeschool Leiden

Snel je boekenlijst van je studie aan Hogeschool Leiden bestellen? Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben: op Studiewinkel.nl is dat zo gedaan. Start met het zoeken van je boekenlijst of losse studieboeken. Controleer vervolgens of je de juiste boeken en laatste druk in je mandje hebt geklikt en reken af met 5% korting*. Je ontvangt van ons een handige track- & tracecode van DHL of PostNL en krijgt je boeken netjes gratis thuisbezorgd (boven € 20). Bestel snel je boekenlijst voor Hogeschool Leiden bij Studiewinkel.nl.

 

Zoek je Hogeschool Leiden boekenlijst >

Hogeschool Leiden boeken kopen

Heb je alleen een los boek nodig voor een aankomend tentamen aan Hogeschool Leiden? Ook dan kun je het beste bestellen bij Studiewinkel.nl. Want wij hebben altijd de laatste druk van je studieboeken beschikbaar, zodat jij de juiste lesstof voor je hebt. Je zoekt eenvoudig je losse studieboeken met de zoekfunctie bovenaan elke pagina op Studiewinkel.nl en hebt je boek razendsnel in huis. Enige nadeel: je hebt geen reden meer om het leren uit te stellen.

 

Zoek losse studieboeken Hogeschool Leiden >

Hogeschool Leiden boeken koop je bij Studiewinkel.nl

• Makkelijk en snel je boekenlijst bestellen: check, klik en klaar.

• Gratis thuisbezorgd vanaf € 20

• 5% korting* op je studieboeken voor Hogeschool Leiden studenten

 

Bestel eenvoudig en snel de studieboeken van je boekenlijst of de losse studieboeken die je nodig hebt. Bij ons vind je eenvoudig je boekenlijst van je opleiding aan hbo of universiteit. Zo koop je de juiste studieboeken, ontvang je snel je boeken thuisbezorgd en ben je klaar voor je studie.

 

*als je twee of meer Nederlandstalige studieboeken koopt en ingeschreven staat aan een Nederlandse hogeschool of universiteit krijg je 5% korting.

Zoek je Hogeschool Leiden boekenlijst

Boekenlijst zoeken
Staat je lijst er niet bij?
Leiden

Voor welke Hogeschool Leiden studies kan ik boeken kopen

Studeer je aan Hogeschool Leiden? Of ga je binnenkort studeren in Leiden aan de hogeschool? Dan koop je de boeken van je boekenlijst bij Studiewinkel.nl. Je kunt bij ons studieboeken kopen voor onder andere de volgende opleidingen van Hogeschool Leiden:

  • Communicatie aan Hogeschool Leiden
  • Pabo aan Hogeschool Leiden
  • Sociaal Werk aan Hogeschool Leiden
  • HBO Rechten aan Hogeschool Leiden
  • HBO Verpleegkunde aan Hogeschool Leiden

Vind hierboven je boekenlijst met onze boekenlijstzoeker. Staat je lijst er niet tussen? Dan kan onze Klantenservice je waarschijnlijk alsnog wel helpen met het beschikbaar maken van je lijst. Neem hiervoor contact met ons op >

Leiden gracht

Locaties Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden kun je vinden op verschillende locaties in Leiden:

 

Locatie Hogeschool Leiden Hoofdgebouw

  • Zernikedreef 11, 2333 CK Leiden

Locatie Hogeschool Leiden Z-gebouw

  • Zernikedreef 10, 2333 CL Leiden

Locatie Hogeschool Leiden Le Carrefour

  • Dellaertweg 7F (kern 4), 2316 WZ Leiden

Locatie Hogeschool Leiden Vondellaan

  • Vondellaan 47, 2332 AA Leiden

Locatie Hogeschool Leiden LCAB

  • Leiden Centre for Applied Bioscience, Darwinweg 24 (in kantoorgebouw SL Plaza), 2333 CR Leiden
Hogeschool Leiden logo

Over Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een brede hogeschool met bekende studies zoals HBO-rechten, Pabo, Informatica en HBO Verpleegkunde. Er studeren ruim 13.500 studenten en er werken 1250 medewerkers. Leiden wordt ook wel de Sleutelstad genoemd en is een echte studentenstad. Want naast Hogeschool Leiden is ook de Universiteit Leiden een landelijk bekend onderwijsinstituut. Genoeg leuke kroegen, studentenverenigingen en studentenbaantjes dus om uit te kiezen. En je bent ook zo op het strand van Katwijk aan Zee. Verder is Leiden bekend als geboortestad van 's lands grootste schilder: Rembrandt van Rijn. Je boekenlijst van je opleiding aan Hogeschool Leiden koop je bij Studiewinkel.nl.

 

Meer informatie over Hogeschool Leiden op hsleiden.nl >

Leiden Botermarkt

Boeken kopen Hogeschool Leiden

Studieboeken zijn de sleutel tot een geslaagde studie, ook aan Hogeschool Leiden. Daarom koop je je studieboeken bij Studiewinkel.nl. Want we hebben de boeken van de boekenlijst voor jouw studie al voor je klaarliggen. Bestel dus direct je studieboeken en zorg dat dat je succesvol je tentamens en colleges ingaat. Het werkt zo. Zoek je boekenlijst, bestel de Hogeschool Leiden boeken die je nodig hebt en we zorgen dat ze snel bij je thuisbezorgd zijn. Alleen losse studieboeken nodig? Zoek ze met de zoekfunctie bovenaan elke pagina. Ook lekker: je krijgt 5% studentenkorting wanneer je twee of meer Nederlandstalige studieboeken koopt. Koop nu je studieboeken, dan ben jij klaar voor je studie aan Hogeschool Leiden.

Zoek nu je Hogeschool Leiden boekenlijst >
Student boek thuisbezorgd